2015. július 26., vasárnap

Filmajánló: Kingsman - A titkos szolgálatRendező: Matthew Vaugh

Hossz: 129 perc

Szereplők: 

Gary 'Töki' Unwin - Taron Egerton
Harry Hart / Galahad - Colin Firth
Valentine - Samuel L. Jackson
Arthur - Michael Caine
Merlin - Mark Strong
Lancelot - Jack Davenport
Gazelle - Sofia Boutella
Roxy - Sophie Cookson
James Arnold - Mark Hamill
Rövid tartalom:

A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki (Taron Egerton) nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól - viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér - de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz (Samuel L. Jackson) vezetnek.

Saját vélemény:

Nekem ezt a filmet még a tesóm mutatta meg, és őszintén, először nem igazán nyűgözött le, talán azért, mert nem volt kedvem hozzá.
De minél többször néztem meg utána, annál jobban tetszett. Akciódús és vicces film, amit a trailer nem igazán adott át. A szereplők nagyon jók, én amúgy is szeretem Colin Firth-öt, tehát nem csalódtam bennük. Nekem a történetben legjobban a kiképzés tetszett. Elmondták az elején, hogy senki nem fog meghalni, és mindig úgy féltem a feladatok alatt hogy Roxy vagy Töki elbukik. :D 
Tehát összefoglalva, vicces, akciódús és meglepetésekkel teli film, nagyon jó, szerintem ne hagyjátok ki a megnézését!

Értékelés:

★ ★ ★ ★ ☆

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...