2015. november 8., vasárnap

Filmajánló: Hotel Transylvania 2Rendező: Genndy Tartakovsky

Hossz: 89 perc

Szereplők: Dracula hangja - Adam Sandler
                   Mavis hangja - Selena Gomez

                   Wayne hangja - Steve Buscemi
                   Jonathan hangja - Andy Samberg
                   Frankenstein hangja - Kevin James
                   Griffin hangja - David Spade
                   Eunice hangja - Fran Drescher
                   Vlad hangja - Mel Brooks
                   Cakie hangja - Chris Kattan
                   Kelsey hangja - Julia Lea WolovRövid tartalom:Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit.

Saját vélemény:


   Általában azt szokták mondani, hogy a folytatások sosem sikerülnek olyan jóra, mint az első részek (vagy legalábbis ritkán). Genndy Tartakovsky (rendező), Adam Sandler és Robert Smigel (forgatókönyvírók) bebizonyították, hogy ez nem teljesen igaz. Hatalmasat alkottak! 

   A nővéremmel mentem el megnézni moziban, és néha konkrétan sírtunk a röhögéstől. Annyira vicces és hihetetlenül édes a sztori, hogy bátran ki tudom jelenteni: ez sokkal jobb volt, mint az első rész. 
   A mese vége alapján még várhatunk folytatásra, szóval én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak alkotni legközelebb Genndy-ék.


Értékelés:★ ★ ★ ★ ★ + 1 ★

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...