2015. december 2., szerda

Filmajánló: A Fantasztikus NégyesRendező: Josh Trank

Hossz: 98 perc

Szereplők:  Sue Storm - Kate Mara
                   Reed Richards - Miles Teller

                   Ben Grimm - Jamie Bell
                   Johnny Storm - Michael B. Jordan
                   Victor Von Doom / Dr. Doom - Toby Kebbell
                   Dr. Franklin Storm - Reg E. Cathey
                   Jimmy Grimm - Chet HanksRövid tartalom:

Fiatalok, bátrak és elszántak. Négy űrhajós, aki szinte mindenre hajlandó, hogy tudomány, az emberiség ügyét előre vigye - és közben izgalmas kalandokon menjen keresztül. Ám az űrben balesetet szenvednek, és radioaktív sugárzás éri őket - amely meghökkentő hatást vált ki belőlük: szuperképességekre tesznek szert. Egyikük a tűz hatalmával vérteződik fel, a másik képes lesz láthatatlanná tenni magát, a harmadik emberfeletti erőre tesz szert, a negyediket már nem korlátozza a teste: bármekkorára tud nyúlni. A négy harcostárs és jó barát nem esik kétségbe: elhatározzák, hogy új erejüket is felhasználva újabb kalandokat keresnek: de olyanokat, amelyek méltók a különleges tehetségükhöz.

Saját vélemény:

   Én nagyon szeretem a Marvel filmeket, szóval nem értem, hogy miért most néztem csak meg A Fantasztikus Négyest.   Nekem hihetetlenül tetszett, csak sajnálom, hogy másfél órás volt. Azt azért valljuk be, hogy az alap ötlet nem túl egyedi (lehet, hogy csak én látom így). Viszont a különböző speciális effektek/hátterek baromi jól meg lettek csinálva. Hogy ne csak a látványt emlegessem, áttérek egy kicsit a színészekre is. Miles Teller-t a kedvenceim között tudhatom, és elsősorban miatta néztem meg ezt a filmet is. De aki a legeslegjobban tetszett, az nem más, mint Michael B. Jordan. Nem tudom megindokolni pontosan, hogy miért, egyszerűen csak ő volt az, aki úgy igazán kitűnt a tömegből, és megfogott. :D
   Jó és érdekfeszítő film. Én már hihetetlenül várom a folytatását. Amint megjelenik, szerintem írom is róla a következő ajánlót. :)

Értékelés:★ ★ ★ ★ ★


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...