2015. december 27., vasárnap

Filmajánló: Star Wars VII. - Az ébredő erőRendező: J.J. Abrams

Hossz: 136 perc

Szereplők: Rey - Daisy Ridley
                   Finn - John Boyega
                   Han Solo - Harrison Ford
                   Luke Skywalker - Mark Hamill
                   Leia Solo - Carrie Fisher
                   Chewbacca - Peter Mayhew
                   C-3PO - Anthony Daniels
                   R2-D2 - Kenny Baker
                   General Hux - Domhnall Gleeson
                   Kylo Ren - Adam Driver
                   Poe Dameron - Oscar IsaacRövid tartalom:

-----

Saját vélemény:


   A Star Wars az én kedvenc trilógiám, egyszerűen imádom, és amikor megtudtam, hogy lesz 7. része, teljesen kiakadtam. Nagy dobra vettem, hiszen azért mégis csak a kedvenc filmemet folytatják, de ennek ellenére nem számítottam nagy durranásra. Ugye a kétezres években megjelent egy teljesen új Star Wars trilógia, ami nekem szintén tetszett, de mégsem éreztem olyan igazinak, és teljesen bebeszéltem magamnak, hogy majd a hetedik rész is ilyen lesz. Hát kellemesen csalódtam. Valami eszméletlenül jóra sikeredett ez a film! 

   Rey-t gyorsan megszerettem a bátorsága és a kedvessége miatt, viszont ezt Finn-ről nem mondhatom el. Egyedül a Star Wars az a trilógia, ahol egy-két szereplő kivételével én mindenkit utálok. :D Fogalmam sincs, hogy miért, egyszerűen néhányan rettenetesen idegesítenek, ezért kevésbé szeretem őket és hát Finn is ezek közé tartozik. Viszont Han Solo.... Istenem, őt úgy imádom! Egyik részben sem érdekelt Luke, Leia, Chewbacca vagy Yoda, viszont Han már annál inkább (Lehet, hogy csakis miatta mentem el moziba megnézni korábban :D). Kylo Ren biztos, hogy nem rosszabb Darth Vader-nél, de azért a hideg végigfutkosott a hátamon akkor, mikor először megláttam. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy úgy néz ki, mint egy középkorból szalajtott pszichopata.
   Na jó, rátérve a történetre: rettenetesen hasonlított az előző trilógiára. Konkrétan az elmúlt három részt összetömörítették ebbe, ami egyáltalán nem baj, még így is tök izgalmasnak találtam, de.. Hogy is fejezzem ki magamat szépen? ...egyedibbet vártam volna. 
   Szóval összességében nekem nagyon tetszett, látványilag gyönyörű volt, a szereplőket jól összeválogatták. Jövőre lesz új rész, én már hihetetlenül várom!


Értékelés:


★ ★ ★ ★ ★


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...