Off: Másik blog bejelentése

Sziasztok! Mint tudjátok, a könyvajánlóimhoz hozzá szoktam csatolni az adott könyv online elérhetőségét. Ezzel mindig sok problémám akadt, mert a linkek egy idő után automatikusan törlődtek, így mindig frissítenem kellett a bejegyzéseket, hogy mondjuk fél évvel a bejegyzés posztolása után is le tudjátok tölteni a PDF fájt.
Éppen emiatt elkezdett érlelődni bennem a gondolat, hogy ideje lenne e célból egy külön oldalt létrehozni, ami a Sam's blog alblogjaként működne. Úgyhogy mostantól a 


néven futó blogon fogjátok megtalálni a könyveket. Ide természetesen nem csak azokat töltöm fel, amikről írtam ajánlókat/kritikákat, hanem gyakorlatilag mindet, ami nekem a gépemen megvan. Igyekszem minél hamarabb frissíteni ezeket a bejegyzéseket, és a sorozatok összes részét feltölteni. 

Magától értetődően, ha az ajánlóm alapján megtetszik nektek például Colleen Hoover - Hopeless című könyve, akkor a bejegyzésen belül, az online elérhetőségi linkre kattintva meg tudjátok nyitni ezt az új alblogot, ahol nagyon egyszerűen le lehet tölteni magatoknak akár az egész könyvsorozatot is.


Remélem, ez az oldal is elnyeri a tetszéseteket. Nyugodtan írjatok ötleteket akár itt, kommentben/chatben, vagy az alblogon, hogy milyen könyveket töltsek fel nektek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...