2015. július 26., vasárnap

Sorozatok, amelyeket muszáj nézned

Itt a nyár, és nem tudod hogy mit csinálj? Nézz sorozatot! :)

___________________________________



Rick Grimes egy elhagyott kórházban ébred fel a kómából. Rémisztő felismeréssel kell szembesülnie: az általa ismert világot elpusztította egy apokaliptikus zombijárvány. Nem messze, Atlanta határában egy maroknyi ember a túléléséért küzd a környéken ólálkodó élőholtakkal szemben. Vajon Rick és társai meg tudják őrizni emberségüket ebben a rémisztő, új világban? És a mostoha körülmények és személyes ellentétek között mi óvja meg őket egymástól?

A pletykafészek

Nagy az izgalom az elegáns magániskola diákjai között: az osztály egyik legnépszerűbb tagja, Serena van der Woodsen visszatért az internátusból, ahova tavaly év végén hirtelen eltávozott. Megindulnak a találgatások: vajon mi az oka Serena visszatérésének? Blair, Serena legjobb barátnője mindaddig örül barátnője felbukkanásának, amíg szerelme, Nate be nem vallja neki: megcsalta Serenával a lány elutazása előtt. Közben Serena megismerkedik új osztálytársukkal, Dannel és családjával.

Egyszer volt, hol nem volt


Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.



Farkasbőrben

Scott McCall átlagos középiskolás, aki másra sem vágyik, mint hogy észrevegyék, elismerjék. Ezért szó nélkül csatlakozik egy éjszakai rendőrségi akció önkénteseihez, ám az erdei kutatás közben megharapja egy vérfarkas. Élete ezután soha többé nem lehet már a régi...


Hé, az anyukámon nincsen bugyi! - Gilmore Girls (Szívek szállodája)

Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran bonyodalmakat okoz. Kiderül, hogy Roryt felvették a Chiltonba, egy elegáns magániskolába. Így Lorelai arra kényszerül, hogy felkeresse gazdag szüleit, akikkel nem felhőtlen a viszonya és el kell fogadnia a feltételüket: unokájuk tanulmányainak támogatásáért cserébe minden péntek este náluk vacsoráznak.

Hazug csajok társasága

Öt gimnazista lány véd- és dacszövetséget köt, melyet semmi sem szakíthat szét. Egy tragédia azonban mindannyiuk életét beárnyékolja. Emily, Hanna, Spencer és Aria számára új, és korántsem felhőtlen időszak kezdődik, amikor váratlanul megtalálják barátnőjük, Alison holttestét. A rejtélyes haláleset egyre több hazugságot hoz a felszínre, mely lassan beborít mindent.

Így jártam anyátokkal

Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik.
A történet kezdetén Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy többé nem várhatja az igaz szerelmet, lépnie kell. Ebben segít neki barátja, Barney, a hivatásos agglegény, aki folyamatosan kínozza Tedet a nőkről és párkapcsolatokról alkotott megingathatatlan véleményével. Ted hamarosan megismeri Robint, úgy érzi, ez a szerelem első látásra, de a sors valami egészen mást tartogat számára...


__________________________________________________

Ezeket én mind nagyon szeretem, szóval ajánlom nektek őket, kihagyhatatlanok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...