2015. november 8., vasárnap

Sorozatajánló: Orphan Black

Orphan


Black

Információk:


Műfaj: Sci-fi

Rendező(k): David Frazee
                     T.J. Scott
                     John Fawcett


Főbb szereplők: Sarah Manning - Tatiana Maslany
                           Art Bell nyomozó - Kevin Hanchard
                           Paul Dierden - Dylan Bruce
                           Felix Dawkins - Jordan Gavaris
                           Mrs. S - Maria Doyle Kennedy


Rövid tartalom:


Tavasszal érkezik a BBC America műsorára a Space Channellel közösen gyártott Ophan Black című, tízrészes scifi, amiben egy Sarah nevű árva utcagyerek tanúja lesz annak, ahogy egy rá kísértetiesen hasonlító nő öngyilkos lesz - ő meg szépen átveszi az életét, mert nem nagyon van vesztenivalója. Az öngyilkos egy belső ügyosztályos nyomozó volt, és Sarah szépen lassan rádöbben, hogy ő bizony egy klón, akit egy bérgyilkos (a többi klónnak egyetemben) ki akar nyírni.
Saját vélemény:


Nem olyan rég kezdtem el nézni, de ennek ellenére az egyik kedvenc sorozataim között tudhatom. Tele van izgalmakkal, fordulatokkal, rejtélyekkel, drámákkal és magunkban felmerülő kérdésekkel, hogy Te mit csinálnál az adott helyzetben. Én egyébként is szeretem a gondolkozós filmeket/sorozatokat/könyveket, és az Orphan Black minden elvárásomnak megfelel.
A főszereplőt alakító színész, Tatiana Maslany valami eszméletlen jó, egy részben körülbelül 8 különböző személyiségű embert kell játszania, és sikerül neki minden érzelmet és akcentust tökéletesen átadnia, úgyhogy le a kalappal előtte.


Értékelés:

★ ★ ★ ★ ★


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...