2016. július 5., kedd

Könyvajánló: Anna Todd - Miután

Író: Anna Todd
Cím: Miután
Eredeti cím: After
Oldalszám: 498
Elmesélő: Tessa Young, E/1.
Kategória: romantikus
Eredeti megjelenés éve: 2014.
Kiadás éve Magyarországon: 2015.
Könyv további részei: Miután összecsaptunk, Miután elbuktunk, Miután boldogok leszünk

Rövid tartalom:


EGY SZENVEDÉLYES SZERELEM TÖRTÉNETE, AMELY MILLIÓKAT HÓDÍTOTT MEG VILÁGSZERTE.
Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.
Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább.
Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott.
Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt.
Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához.
Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt?
Talán azért, mert ez szerelem?

Anna Todd AFTER című fanfictionjét milliók olvasták a WATTPAD-en, és az egész világon lenyűgözte az olvasóit. Itt az idő, hogy ön is megismerkedjen az internet legtöbbet emlegetett könyvével.


Saját vélemény:

   Elsősorban azért kezdtem el ezt a könyvet, mert már Léna szinte meg akart ölni, hogy nem olvastam még el, mert száz százalékig biztos volt abban, hogy nekem ez tetszeni fog, ráadásul a Miután sorozat lett a kedvence, így ez egy másik jó indok. A másik ok az az, hogy eredetileg ez egy Harry Styles fanfiction Wattpad-en.
   Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért értékelték le annyira ezt a könyvet, pedig szerintem fantasztikus volt. Oké, Tessát legszívesebben fejbe lőttem volna, de Hardin.. Nem tudok rájönni, hogy bipoláris zavara van, vagy enyhén skizofrén. :'D De mindezek ellenére imádtam. 
  Oda meg vissza voltam a törődéséért. Mondanám, hogy a kedvességét is, de hát khm.. Az nem volt soha sem. :D Nagyon nagy tehetsége van ahhoz, hogy hogyan tudjon megbántani embereket.

  Noah-t meg néha teljesen kiírtam volna a történetből. Pedig szerencsétlen semmi rosszat nem csinált. Sajnálom, de mégse (lényeg a határozottság).

   Néha idegesített, hogy mindenen összekaptak Hardinék, de ha kéne sem változtatnám meg azokat a jeleneteket a könyvben, mert nem elég, hogy baromi lényegesek, nem tudom… Élvezem, hogy van egy könyvben szereplő pár, akinek nem tökéletes a kapcsolata (ilyenkor olyan szadistának érzem magamat). :D Viszont a könyv vége nagyon felcseszett.. Hat mi volt már ez?! Itt végre együtt éreztem Tessával, de a szívem szakadt meg egyébként, miközben olvastam a sorokat… 

   Zed meg elmehet a francba, miért van ott mindenhol, ahol nem kéne?! Ja, fogalmazzunk úgy, hogy nem bírom a srácot. Cuki, jó fej, de megfoszt minket Hardintól a történetben, aminek baromira nem örülök. :D #TeamHessa

   Tehát összességében, nagy meglepetésemre tetszett a történet, bár a sok idegtépő vitától mégsem tudom öt csillagosra értékelni. Tessa nem lopta be magát a szívembe, de Hardin annál inkább. Bár remélem, hogy nem fog a sorozat végéig ilyen bunkó maradni, mert akkor hatalmasan fogok csalódni az írónőben.

Értékelés:


★ ★ ★ ★ ☆



Online elérhetőség:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...