2016. július 31., vasárnap

Wattpad ajánló: A Szüzek Köre

Avery Blue egy teljesen átlagos, tizenhét éves gimnazista, aki iskolába jár, néha lekési a buszt, leejti az ebédjét a menzán és szenved a tanórákon. Az ő neve még szerepel azon a bizonyos listán, amit egy ismeretlen ember szerkeszt az interneten. Ez a Szüzek Köre. Egy lista, amely tartalmazza a Washington High szűz lányainak neveit. Senki sem tudja hogyan, de a lista mindig frissül és mindig pontos. Samuel Jones pont a szöges ellentéte Averynek: szexi, népszerű és a lányok a karjaiba ugranak, elég csak megszólalnia. Egy házibuli alkalmával viszont születik egy alku. Adam, Sam egyik közeli barátja fogad a fiúval, hogy eltörli a Szüzek Körét a föld színéről azzal, hogy minél több lányt fektet meg a listáról. Az nyer, aki több lányt csábít az ágyába. A fiú részegen, vérbeli nőcsábászként belemegy a játékba. Sam viszont egyvalamire nem számít. Az pedig nem más, mint Avery Blue.

Író: Steffy (PCStefany)
Fejezetek száma: 19.
Kategória: romantikus ifjúsági
_________________________

Saját vélemény

  Egyik nap rettenetesen unatkoztam, így megkértem Lénát, hogy legyen szíves ajánljon már nekem pár Wattpad sztorit. Kábé ez a párbeszéd hangzott el köztünk: "L: Jó, de már nem tudom, hogy mit ajánlottam, és mit nem" "S: Eddig csak azt a Harry Styles fanfiction-t". *Látta az üzenetet, de pár percig nem válaszol* "L: ÚRISTEN, MÉG NEM MONDTAM NEKED, HOGY OLVASD EL A SZÜZEK KÖRÉT? Na most azonnal el kell kezdened, én imádom, a kedvencem mind közül!". Szóval ez az én történetem A Szüzek Körével. :D Léna, hálám örökké üldözi fog, hogy ezt mondtad nekem!
  A cím szerintem nagyon kreatív, és kifejezetten tetszik, hogy magyar, nem úgy, mint Wattpados történetek nyolcvan százaléka. Amit még kiemelnék, mert szintén nagyon bejön, hogy hosszúak a részek. Ami ugye azért furcsa, mert az ember ezen az oldalon a rövid fejezetekhez van hozzászokva.
  Avery-t, az egyik főszereplőt hamar a szívembe zártam. Tetszik, a makacssága, a humora, és hogy nem egy tipikusan hisztis csaj. Amilyen gyorsan őt, annyival lassabban kedveltem meg Sam-et. Nem tudom, egyszerűen nem volt szimpatikus az első pár fejezetben, de most már oda meg vissza vagyok érte. Vicces, édes, és bármit megtenne az ő Aves-éért, ami nálam már alap járaton plusz pont.
  Összességében, mindenkinek tudom ajánlani ezt a könyvet, kreatív, vicces, és még a szereplők is szerethetőek (pedig tudjátok, hogy én általában a lányfőszereplőkkel nem vagyok megbarátkozva, de itt most Avery-t hamar megkedveltem). Még egyszer köszönöm Léna, hogy megismertetted velem ezt a csodát. :D

3 megjegyzés:

  1. Ez a blogregény az én kedvenceim közt is szerepel. Én is imádom ezt az egyedi történetet:) Nem bántam meg, hogy elkezdtem olvasni, csak azt sajnálom, hogy nagyon ritkán jönnek a részek:)

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is, bár olyan szinten ez kiengesztel engem, hogy mindig vicces, és érdekfeszítő részeket hoz az írója. Már csak annyit sajnálok, hogy mindjárt vége. :(

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...