2016. február 25., csütörtök

Legyen-e sorozatkritika?

Sziasztok! Engem nagyon érdekel a ti véleményetek, és kíváncsi vagyok, hogy ti szeretnétek-e sorozatkritikát olvasni tőlem.


Például:

Két hete kábé ismételten folytatni kezdték a The Walking Dead nevezetű sorozatot, és ha érdekel titeket, akkor leírnám a részekről a saját véleményemet, ami egyet jelent azzal, hogy hetente lenne új bejegyzés.


Vaaagy:

Március 6-án folytatni fogják a Once Upon A Time-ot, és ha esetleg titeket az jobban érdekelne, mint például a The Walking Dead akkor természetesen arról írnék, csak hát akkor márc. 6-tól.


Vaaaagy:

Január 21-én elkezdődött a The 100 harmadik évadának a vetítése, és azóta már megjelent 5 rész. Ha jól tudom, akkor lesz körülbelül még ugyan ennyi a következő nagy szünetig, de addig is ha esetleg ez érdekelne inkább titeket, akkor erről írnék kritikát. 


Vagy ha esetleg egyikkel sem szimpatizáltok annyira, akkor még fel tudom ajánlani a Pretty Little Liars-t is, csak azt január 12-től kezdték adni újból és már elég sok rész megjelent és hamarosan jön az óriási szünet, és várhatunk kábé nyár végéig a 7. évadra.



A The Walking Dead-et hétfőnként szokták feltenni felirattal, szóval aznap, vagy maximum szerdán feltenném a bejegyzéseket.
A Once Upon A Time-ot szerintem kedden magyarosítanák, és annak a kritkája max péntekig kész lenne minden héten.
A The 100-ot péntekenként szokták feltenni feliratosan, és keddig elkészülne a kritika nagyon max.
A PLL-t vagy szerdán, vagy csütörtökön szokták feltenni, mindig máskor, úgyhogy a kritika maximum vasárnapig kész lenne.

!Nagyon fontos, hogy csak egyetlen egy sorozatról készítenék hetente kritikát, így ha esetleg arra kerülne sor, hogy két sorozatra ugyan annyi szavazat kerülne, akkor majd a random.org segítségével el fogom dönteni teljesen igazságosan, hogy melyikről lesz kritika.
Ami még fontos, az az, hogy csak kedd 12:00-ig tudtok szavazni. !

Az összes részben lesz spoiler, tehát csak saját felelősségre olvasd ez őket!

Csak hogy megkönnyebbítsem a dolgotokat, kitettem egy szavazó modult:



Remélem, hogy tetszik nektek az ötlet, és hogy ki tudunk majd belőle valamit hozni. ☺

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...