2016. április 16., szombat

ABC TAG

Sziasztok! Igen, igen, megint egy TAG, de nem tehetek róla, imádom őket, és ez személyesebb, így egy kicsit megismerhettek engem, amire nagyon régóta szeretnék sort keríteni (ráadásul ez a 100. bejegyzés, yeeey). Forrás: Bikira Blog


ADDICTION – FüggőségMinden nap korán kelek, és irtó fáradtan térek haza, így mindig megiszok egy bögre kávét, cappuccino-t, vagy angol teát. Azonban egy idő után már kicsit túlzásba vittem a dolgokat, ugyanis iszonyatosan megszerettem az ízüket, így van, hogy naponta három bögrével is meg tudok inni, ami nem túl egészséges.


BLUE – What song do you listen to when you’re feeling down? (Melyik dalt hallgatod, ha levert vagy?)

Avril Lavigne - Let me go ft. Chad Kroeger
Kiskorom óta szeretem Avril Lavigne hangját, és ma már minden lassú száma megnyugtat, viszont a Let me go annyival másabb, mint a többi, hogy Chaddel, a Nickelback frontemberével énekel. Imádom a hangját, meg az összes többi dalát, és a Let me go, ahol mindketten itt vannak számomra ilyen felüdülés.


CUP – Do you drink Tea or Coffee? (Teát vagy kávét iszol?)Úristen, ennél hosszabban még sosem gondolkoztam semmin. :D Mindkettőt imádom, de inkább a teát választom. 


DOPEY – Tell an embarrassing story. (Mesélj egy kínos sztorit.)A legutóbbitől még mindig ég az arcom, ha visszagondolok rá... Tesim volt, kint kosaraztunk a műfű egyik felén, mert a másikon focizott pár tőlem idősebb rendészeti osztályos srác. Nem zavartuk egymást, ők is elvoltak, meg mi is. Amíg a csapatunk többi tagja próbálta kivédeni az ellenség dobását, mi Lénával a másik palánk alatt álltunk, ha passzolják nekünk a labdát, azonnal rá tudjunk dobni. Míg a többiek nem figyeltek, a srácok átrúgták hozzánk a labdájukat. Mivel jó hangulatban voltam, fogtam magamat, és elindultam, hogy visszahozzam nekik. Tudtam, hogy a lábjátékokban iszonyatosan béna vagyok, így nem akartam visszarúgni a labdát, kitaláltam, hogy majd szépen odasétálok az egyikhez, és a kezébe adom. Azonban a srác nagyon sürgettetett, és azt mondta, hogy dobjam oda neki. Én meg áh, úgyis jól dobok, mi rossz történhetne? Felemeltem, majd útjára engedtem a labdát, azonban az az út nem arra volt, amerre én akartam, hogy legyen. A srác rákészült az elkapásra, azonban a labda nekipattant a palánknak, és elrepült mégmesszebbre, mint amennyire előzőleg volt. Lénából és a rendészetisekből egyszerre tört ki a röhögés, én meg fogtam a fejemet, és kínomban már én is csak nevetni tudtam. 

Végül az lett, hogy a srác elment a labda után, én meg próbáltam menteni a menthetőt, és odakiáltottam, hogy "Bocsi, én igyekeztem", de szerintem ezt se kellett volna. :D


ENGLISH – How many languages can you speak? (Hány nyelvet beszélsz?)Németül tudok, meg egy kicsit angolul, bár a kiejtésem az borzalmas. :D

FEAR – Tell three fears. (Mondj három félelmet.)1. Magasság
2. Hogy egy nagyobb tömeg előtt égek be (pl: színpadon)
3. Cserebogarak :( :( :(


GAME – What was the last board game you played? (Mi volt az utolsó társasjáték, amit játszottál?)Azt hiszem, hogy tabuztunk a családdal.


HARRY POTTER – What was the last book you read? (Mi volt az utolsó könyv, amit olvastál?)Kody Keplinger- The DUFF - A pótkerék


INJURY – Have you ever walked into a glass door? (Beleestél valaha egy üvegajtóba?)


Áhhh, dehogyis!


KISS – Who’s your biggest celebrity crush? (Ki a legnagyobb híres crush-od, “szerelmed” ?)Hát elég sok van... Dylan O'brian, Harry Styles, Niall Horan, Colin O'Donoghue, Cameron Dallas, Nash, Luke Hemmings stb....


LOVE – Do you believe in marriage? (Hiszel a házasságban?)Persze, ráadásul abban is hiszek, hogy mindenkinek van lelki társa a Földön.MONEY – What would you do with 1 million dollars? (Mit tennél 1 millió dollárral?)Odaadnám apának, hogy váltsa valóra az álmát, azaz vigyen ki minket Japánba. :)


NAUGHTY – Tell three things that your parents disapprove of. (Mondj három dolgot, amit a szüleid helytelennek tartanak.)----------


OOPS – What is one thing you’d like to change? (Mi az az egy dolog, amit meg szeretnél változtatni?)Tuti, hogy leordítanám a 11-12 éves önmagamat, hogy "Hogy mersz így beszélni vele?!".

PICTURE – Post a pic of your lovely face. (Kép a bájos arcodról.)
QUALITY – Name three of your favourite blogs. (Nevezz meg hármat a kedvenc blogjaid közül.)

RAPUNZEL – Name three Disney movies that you adore. (Nevezz meg három Disney filmet, amit imádsz.)
Csak hármat? :(
1. Herkules
2. Tarzan
3. Mulán
De még annnnyi más mesét imádok!♥


STAR-SIGN – When’s your birthday? (Mikor van a szülinapod?)Augusztus 18.TEACHER – What do you aspire to be? (Mi akarsz lenni?)Őszintén, nem tudom. Eddig az ügyvéden gondolkoztam, de az sem ilyen álommunka számomra.


UNITE – Do you sponsor a cause? (Szponzorálnál egy ügyet?)
Ha lesz elég pénzem rá, akkor igen.


VARSITY – Do you play/watch sport? (Játszol/Nézel sportot?)Nem, de ha olyan helyen élnék, akkor biztos, hogy szörföznék. :)


XYLOPHONE – Do you play an instrument? (Játszol hangszeren?)Igen, két éve zongorázok.


YELLOW – What’s your favourite colour? (Mi a kedvenc színed?)Kék, fehér, fekete

ZOO – What is your favourite animal? (Mi a kedvenc állatod?)Hatalmas macskaimádó vagyok.♥

2 megjegyzés:

  1. Hali hali :) Nagyon bejött ez a TAG, lenyúlhatom én is? ^^ A blogod, mint forrást, természetesen megjelölöm :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...