2015. december 30., szerda

Még több sorozat, amiket muszáj nézned




A misztikus sorozat a Grimm-testvérek klasszikus meséinek adaptációja, amely a történetek sötétebb oldalát mutatja meg a néző számára, horror-köntösbe bújtatva. A sorozat főszereplője, Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki egy erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után kutat, miközben lépten-nyomon farkasemberekre bukkan. Majd rövidesen az is világossá válik számára, hogy ő a híres-nevezetes meseírók leszármazottja, ezért elhatározza, hogy ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy természetfeletti lényekre vadászik...


Totál szívás



Walter (Bryan Cranston), a kémiatanár az 50. születésnapján tudja meg, hogy végső stádiumú tüdőrákban szenved és alig egy éve van hátra. Szereti a várandós feleségét és gondozásra szoruló tinédzser fiát, ezért úgy dönt, hátralevő idejében a lehető legtöbb pénzt gyűjti össze. Erre azonban csak a törvény másik oldalán van lehetősége, ezért szövetkezik egykori, drogdíler diákjával és belefognak a metamfetamin gyártásába. Hamar kiderül, hogy Walterrel ellentétben Jesse egy pancser, és már az első üzletkötésnél összehoz másfél hullát. Walter elindul a lejtőn, ahol nincs megállás.






Tavasszal érkezik a BBC America műsorára a Space Channellel közösen gyártott Ophan Black című, tízrészes scifi, amiben egy Sarah nevű árva utcagyerek tanúja lesz annak, ahogy egy rá kísértetiesen hasonlító nő öngyilkos lesz - ő meg szépen átveszi az életét, mert nem nagyon van vesztenivalója. Az öngyilkos egy belső ügyosztályos nyomozó volt, és Sarah szépen lassan rádöbben, hogy ő bizony egy klón, akit egy bérgyilkos (a többi klónnak egyetemben) ki akar nyírni.


Bűbájos boszorkák


A Bűbájos boszorkák (eredeti angol címén Charmed) egy sikeres amerikai televíziós sorozat Aaron Spelling rendezésében, melynek nyolc évadát a The WB csatorna sugározta az Egyesült Államokban. A sorozat a világ három legerősebb jó boszorkányáról szól, akiket a természetfeletti társadalom „bűbájosok” néven, mindenki más pedig családnevük után „Halliwellként” ismer. Minden nővérnek különleges varázsereje van, amely befolyásolja életeiket. A bűbájosok egy san franciscoi udvarházban élnek együtt és természetfeletti képességeiket démonok, vámpírok, warlockok és más alvilági lények ellen használják.



Az FX új horror sorozatában létezik egy ház, ami önálló életet él. Nem mai darab, hanem a 20-as években építették, de múltja már több család életét tette tönkre. 
Megismerjük a Harmon családot, hátterüket és azt is megtudjuk, miért hagyják a hátuk mögött a múltjukat. Új házba költöznek és megpróbálnak új életet kezdeni. Itt szólnak majd közbe a ház és a különös szomszédok, sőt az új tulajok kapnak egy önkéntes takarítónőt is, akiről később kiderül, a ház egy örök darabja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...