2016. október 29., szombat

Halloween Projekthét 2016. ~ Újra Galéria!



Sziasztok! Mi is lenne ennél az alkalomnál jobb, mint hogy frissítem a galériát? :) Remélem, hogy tetszenek nektek a képek, szerintem nagyon inspirálóak, nekem például kedvem támadt sütit sütni és dekorálni természetesen halloween-i stílusban.




















A projekthét kitalálója: Virág


4 megjegyzés:

  1. Szia,

    Nagyon jó ötleteket hoztál :)
    Magamnak, otthonra simán meg is csinálnám, de ki az utcára már nem tenném, mert meg néznek az emberek,hogy az mi az. Legszivesebben egyébként ki utaznék Amerikába, hogy részese legyek. Biztos, nagyon izgalmas lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Köszönöm szépen! Én is, személy szerint a Halloween az egyik kedvenc amerikai ünnepem, mert akkor megvillogtathatják az emberek a kreativitásukat (oké, ezt mondom én úgy, hogy egyáltalán nincsen :D).

      Törlés
  2. Ez olyasmi, mint nálunk a farsang volt, nem? Csak sokkal nagyobb volumenű. Meg az ember -ha felnőtt ha gyerek -nem csak a kreativitását tudja kiélni, hanem esetleg a sötét oldalát is, hogy csinálhat olyat, amit a hétköznapokban egyáltalán nem szokott, mint az ijesztgetés, csoki és cukor fogyasztás korlátlanul és az, hogy beöltözzön másnak.
    Áááh, kreatív oldala mindenkinek van ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, talán ahhoz tudnám hasonlítani.
      Úú, én már az ijesztgetést nagyon régóta ki akarom próbálni. :D Esküszöm, annyira jó lehet akkor az utcán mászkálni. Biztos hogy megpróbálnék minden évben valami olyan lénynek vagy embernek beöltözni, amit/akit nem nagyon ismernek. Csak hogy egyedi lehessek :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...