2015. július 10., péntek

Könyvajánló - Cassandra Clare: Az angyal

Író: Cassandra Clare
Cím: Az angyal
Eredeti cím: Clockwork Angel
Oldalszám: 472
Elmesélő: Író, E/3
Kategória: Fantasy (romantikus, ifjúsági)
Eredeti megjelenés éve: 2010
Kiadás éve Magyarországon: 2014
Könyv további részei: A herceg, A hercegnő

Kiadó: Könyvmolyképző


Könyv tartalma:

A mágia veszélyes – de a szerelem még veszélyesebb! 

Amikor a tizenhat éves Tessa Gray megérkezik a viktoriánus Angliába, valami rettenetes vár rá a londoni Alvilágban, ahol vámpírok, boszorkánymesterek és más természetfeletti lények járják az utcákat a gázlámpák alatt. Tessának nincsenek barátai, és egyetlen pillanatra sem érezheti magát biztonságban, ezért menedéket kér az Árnyvadászoktól, akiknek egyetlen célja, hogy megszabadítsák a világot a démonoktól. 

Ahogy egyre mélyebben merül el a világukba, a lány azt veszi észre, hogy egyszerre varázsolja el két legjobb barát, és nem sokára rá kell döbbennie, hogy a szerelem a legveszélyesebb varázslat mind közül.

Saját vélemény:

Nekem kifejezetten tetszett, ez az egyik kedvenc könyvem. Cassandra Clare egy olyan világba röppent minket vissza, ahol minden más volt, és ahogy az ember olvassa, teljesen bele tudja élni magát a főszereplő, Tessa Gray szerepébe. Theresa egy átlagos kinézetű és tulajdonságokkal rendelkező lány, és nagyszerű élmény olvasni, hogy egy tisztességes fiú képes egy ilyen "tipikus" lányba is beleszeretni. Humoros és akciódús könyv, én imádom, ajánlom nektek, de figyelmeztetlek titeket, ha elkezditek, nem tudjátok abbahagyni az olvasását (Saját tapasztalat). :D

Értékelés:

★ ★ ★ ★ ★


Online elérhetőség:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...