2015. július 10., péntek

Sorozatajánló - Once Upon A Time

Műfaj: fantasy


Rendező(k): 

Edward Kitsis
Adam Horowitz


Főbb szereplők: 



Ginnifer Goodwin - Mary-Rose (Hófehérke)

Jennifer Morrison - Emma
Lana Parrilla - Regina (Gonosz királynő)
Josh Dallas - David (James herceg)
Emilie de Ravin - Belle
Jared S. Gilmore - Henry
Meghan Ory - Ruby (Piroska)
Robert Carlyle - Mr. Gold (Zörgőfürge)

Rövid tartalom:


Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.




Saját vélemény:




Nagyon közel áll számomra ez a sorozat, ugyanis ez nekem elsők között volt, valamint azzal, hogy a Disney történeteket egy új szemszögből mutatják be, nosztalgiázok egy kicsit és újraélem vele a gyerekkoromat.
Őszintén szólva, az összes évadot végignézve többször éreztem úgy, hogy megvan az az adott pont, ahol ideje lenne lezárni az egész sorozatot, és felesleges továbbhúzni a cselekményszálat. Viszont annyira vicces és izgalmakkal teli az összes rész például a hetedik évadban is, hogy még mindig képtelenek voltak elvenni a kedvemet a nézésétől.
A színészek remekek, a cselekményszál zseniális, a speciális effektek egy jobbak és jobbak. Nekem nem vált kedvencemmé, viszont maradandó élményt hagyott bennem.


Értékelés:


★ ★ ★ ★ 


2 megjegyzés:

  1. Szia Sam. ;)
    Ez egy fantasztikus sorozat én is nagyon szeretem. Tök jó az oldal így tovább. :P

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...