2015. október 17., szombat

Új könyvek

1. Mint tudjátok, van a Lélektársak-trilógia, valamint a Storm és Stone Joss Stirling-tól. 2015-ben hivatalosan bejelentette az írónő, hogy a savantok története újra folytatódik. 



Joss Stirling - Misty


A Lélektársak harmadik kötetében megtudhattuk, hogy Crystal-nak van egy rokona, Misty, és most ebben a könyvben ő lesz a főszereplő.

A folytatása az már megjelent, viszont azt még sajnos nem fordították le magyar nyelvre.



Joss Stirling - Angel



A sorozat zárókötete még angolul sem jelent meg, de ha minden igaz, akkor annak a címe Summer lesz.

2. Cassandra Clare sem lustálkodott, ugyanis nem olyan rég megjelent Az Árnyvadász Akadémia novellának még további két része. Aki még nem hallott ezekről, akkor annak itt az első két kötet:

Íme a két új rész, Cassandra Clare & Maureen Johnson - A Whitechapel réme ; Cassandra Clare & Sarah Rees Brennan - Csak árnyékok





Ezeket a könyveket elő lehet rendelni a Könyvmolyképzőn.
Egyébként ne számítsatok egy vastag irományra, A Whitechapel réme összesen 72, a Csak árnyékok pedig 88 oldalas.



3. Nem tudom, hogy ti hogy s mint követitek a Cassandra Clare-féle információkat, de nem rég publikálta az új árnyvadászos sorozatának első részének a borítóját:




Cassandra Clare - Lady Midnight


Nem tudom, hogy adni fognak-e neki magyar címet, eddig úgy tűnik, hogy nem, de ha lefordítanák, akkor nagy valószínűséggel az Éjfél úrnője lenne, de ki tudja?

4. 2010-ben volt egy sorozat, amit nagyon imádtam és évekig kerestem a folytatását, és nem rég láttam egy posztot róla, hogy tavaly kijött a 3. része.



Elena Kedros - Hádész foglya



Az Olimposz lányai sorozat egy kicsit hasonlít a Percy Jackson-ra, ugyanis itt is görög istenek gyerekeiről van szó, csak ezt inkább azoknak ajánlom, akik kevesebb, mint 13 évesek. Én mindenképpen el fogom olvasni ezt a könyvet, mert rettenetesen vártam kiskoromban a folytatását, és úgy gondolom, ha már megjelent magyarul is, akkor semmiképpen nem hagyhatom ki.



5. Angliában a Storm és Stone Struck néven futott be, és kiderült, hogy nem hogy második része is lesz, de még harmadik is.




Joss Stirling - Stung



Valószínűleg a magyar borító és a cím sem fog megegyezni az angol formájával. Ez a könyv 2015-ben jelent meg, szóval kell még egy kicsit várni a magyar megjelenésére.
A fülszöveg alapján kiderült, hogy sajnos nem Storm és Stone élete fog folytatódni, hanem valami Kate és Nathan-é.



Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, ha igen, hozok még ilyesmiket. Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...