2015. augusztus 30., vasárnap

Könyvajánló: Joss Stirling - Lélektársak (Crystal)

Író: Joss Stirling
Cím: Lélektársak (Crystal)
Eredeti cím: Seeking Crystal
Oldalszám: 282
Elmesélő: Crystal, E/1.
Kategória: fantasy (ifjúsági, romantikus)
Eredeti megjelenés éve: 2012.
Kiadás éve Magyarországon: 2013.
Könyv további részei: Lélektársak (Sky), Lélektársak (Phoenix)

Könyv tartalma:

Crystal Brook mindig is a család fekete bárányának számított; a savantoknál azonban komoly probléma, ha valaki nem törődik a saját természetfeletti képességeivel. De Crystalt egyáltalán nem érdeklik ezek a dolgok, ráadásul a suliból is eltanácsolják, így végképp nem számíthat sok jóra a jövőt illetően. Diamond, a nővére mindenben Crystal ellentéte: tehetséges, ambiciózus; ő a család üdvöskéje. 

A két lány Denverbe utazik, ahol egy véletlen folytán megismerkednek a nagyon dögös, nagyon menő hét Benedict testvérrel. Diamond egy pillanat alatt fülig szerelmes lesz, és hamarosan már az eljegyzésére készül; Crystalt azonban nem hatja meg a fiúk sármja… Épp ellenkezőleg! Úgy érzi, Xav Benedictnél idegesítőbb fickóval nem találkozott még az életben. 
Diamond esküvőjét Olaszországban, Velencében tartják; itt gyűlik össze a két nagy család az ünnepre. Közös ellenségük végre elérkezettnek látja az időt a támadásra. Crystalnek és Xavnek össze kell fognia, ha meg akarják védeni a szeretteiket; és megfejteni egy rég eltemetett titkot, ha győzni akarnak…


Saját vélemény:

   Az egész Lélektársak-trilógiában talán ez a legakciódúsabb, viszont a legrövidebb könyv. A Benedict klánban Xav-et bírtam a legjobban, főleg a humora miatt, és nagyon jó volt így közelről, Crystal szemszögéből jobban megismerni. A történet az szerintem fantasztikus, viszont én úgy gondolom, hogy Joss Stirling kicsit elsiettette a dolgokat, és egy-egy fejezet elég összecsapottra sikeredett.

Értékelés:


★ ★ ★ ★ ☆

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...