2015. augusztus 4., kedd

Könyvajánló: Rachel Vincent - Lélektolvajok

Író: Rachel Vincent
Cím: Lélektolvajok
Eredeti cím: My soul to Take
Oldalszám: 299
Elmesélő: Kaylee Cavanaugh
Kategória: Fantasy (ifjúsági, romantikus)
Eredeti megjelenés éve: 2009.
Kiadás éve Magyarországon: 2012.
Könyv további részei: Lélekmentők, Lélekörzők, Add a lelkedet (ennyi jelent meg magyarul)
Kiadó: Jaffa

Könyv tartalma:

Kaylee Cavanaugh majdnem olyan, mint a többi lány a gimiben... Majdnem. Tanul, dolgozik, bulizni jár legjobb barátnőjével, Emmával - ás árgus szemekkel figyeli, épp kivel jár az iskola legjobb pasija, Nash Hudson!

Kaylee azonban egy ideje a legártatlanabb pillanatokban velőtrázó sikításban tör ki, látszólag ok nélkül. Különös viselkedése családját és saját magát is kétségbeejti, s amikor egy este Kaylee sikolyát követően egy fiatal lány holtan esik össze, majd nap mint nap újabb áldozatok követik őt, Kaylee-t nyomasztani kezdi a kérdés: vajon mi köze lehet neki mindehhez?

Kaylee persze szívesebben foglalkozna Nash Hudsonnal. De nem könnyű egy olyan sráccal randizni, aki láthatóan sokkal többet tud a Kaylee-t hatalmába kerítő sötét erőkről és a benne szunnyadó emberfeletti képességekről, mint ő maga...

Saját vélemény:

Rachel Vincent-et mindig is egy nagyszerű írónak hallottam és vallottam, de mikor elolvastam ezt a könyvét, rá kellett jönnöm, hogy miért is mondják ilyen fantasztikusnak. A történet, amit itt kitalált nagyon kreatív, ami oldalanként csak  egyre jobban fokozódik. Nagyon tetszik, ahogy fogalmaz, és ahogyan leírja az adott (stresszes, vagy ijesztő) helyzeteket. A borító egyezik a könyv tartalmával, minden lényegeset le lehet róla olvasni. Aki szereti Rachel könyveit, annak ezt a sorozatot sem szabad kihagynia!

Értékelés:

★ ★ ★ ★ ☆

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...