2015. szeptember 13., vasárnap

Még több sorozat, amiket muszáj nézned

Az élet csajos oldala

Max (Kat Dennings), a szókimondó pincérnő nemcsak új kolléganőt, hanem lakótársat is kap Caroline (Beth Behrs) személyében. Caroline-ról hamar kiderül, hogy egy elkényeztetett milliomos-csemete, aki családjával együtt tönkrement, az apját pedig letartóztatták sikkasztás miatt. A váratlan helyzetben a két lány elhatározza, hogy összegyűjtenek negyedmillió dollárt, és beindítják saját sütis üzletüket.




Atomháború a földön, minden élőlény elpusztul, csak azok élik túl akik az űrben keringő űrállomásokon tanyáznak a nukleáris katasztrófa idején. Ezeket az űrállomásokat összekapcsolják, és az a terv, hogy 100 évig életben tartják ott az embereket, hogy a sugárzás elmúltával visszatérjenek a földre, és újra benépesítsék azt. A sorozat kezdetekor, 97 év telt el, de egy meghibásodás miatt leküldenek 100 fiatal fiút és lányt a földre, hogy több oxigén maradjon az űrállomáson, ők meg vagy meghalnak, vagy kiderítik, hogy élhető-e már a Föld…



Milyen volt a világ, amikor elkezdett átalakulni azzá a horrorisztikus apokalipszissé, amelyet a The Walking Dead festett le? A Fear the Walking Dead, a Los Angeles-ben játszódó társ-sorozat pontosan erre a kérdésre válaszol. Új szereplők és egy teljesen új történet segítségével visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez. Abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.


A titkos kör

A The Vampire Diaries-t is író L.J. Smith regénye alapján. Cassie édesanyja halála után Chance Harborba költözik a nagyanyjához. Itt az iskolában szerzett friss barátai beavatják a titokba: régi borszorkányok leszármazottai, és szeretnék, ha Cassie csatlakoznak hozzájuk, hogy teljes legyen a “titkos kör”. A lány először nem hisz nekik, amikor is egyikőjük megmutatja neki az utat a mágia titkaiba. Az ellenség pedig a sötét erők oldalán álló felnőttek személyében fog feltűnni.


Agymenők


Leonard (Johnny Galecki) és Sheldon (Jim Parsons) az elméleti fizika nagymesterei. Nyugodtan élik unalmas életüket, a való világ történéseiről fogalmuk sincs. Amikor váratlanul beköltözik Penny (Kaley Cuoco), az új szomszéd, a két jó barát élete gyökeres fordulatot vesz. Feltárul előttük a világ, annak minden "szépségével" és nehézségével.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...