2015. szeptember 27., vasárnap

Sorozatajánló: 2 Broke Girls

Műfaj: szituációs komédia

Rendező(k): 

Fred Savage
John Fortenberry
James Burrows
Scott Ellis
Ted Wass

Főbb szereplők: 

Kat Dennings - Max
Beth Behrs - Caroline
Matthew Moy - Han Lee
Jonathan Kite - Oleg
Garrett Morris - Earl
Nick Zano - Johnny
Jennifer Coolidge - 
Sophie Kachinsky


Rövid tartalom:

Max (Kat Dennings), a szókimondó pincérnő nemcsak új kolléganőt, hanem lakótársat is kap Caroline (Beth Behrs) személyében. Caroline-ról hamar kiderül, hogy egy elkényeztetett milliomos-csemete, aki családjával együtt tönkrement, az apját pedig letartóztatták sikkasztás miatt. A váratlan helyzetben a két lány elhatározza, hogy összegyűjtenek negyedmillió dollárt, és beindítják saját sütis üzletüket.







Saját vélemény:


Sosem hittem volna, hogy valaha is ennyire rá fogok függni erre a sorozatra. Egyszerűen annyira viccesek a párbeszédek, hogy muszáj megnéznem a következő részeket.
Imádom a vígjátékokat, és ebben a sorozatban meg megleltem azt, amitől igazán jókedvem lesz. A klisés alaptörténete és unalmas ismertetője ellenére egy egyedi sorozatot kapunk hatalmas csavarokkal és drámákkal.
A két főszereplő lány, Max és Caroline teljesen az ellentétei egymásnak, mégis az ő barátságuk mutathat rengeteg embernek példát. Ahhoz képest, hogy mennyire más elveket vallanak, és mennyire máshogy vélekednek egyes dolgokról, mégis tiszteletben tartják a másik véleményét és segítenek egymáson, ha baj van. Persze, mindezt a maguk módján.
7 évados ez a sorozat, mégsem érzem hosszúnak. Pontosan ennyi időnek kellett eltelnie, hogy kibontakozhasson ez a sorozat, és ne tegyék unalmassá a részeket egy idő után.
Egy egyszerű, de nagyszerű szitkom, amit akár úgy is lehet nézni, ha például a tévében a negyedik évad egyik részét vetítik, de te nem láttad a korábbi epizódokat. Mert ez a sorozat külön is, és egyben is jó.

Értékelés:

★ ★ ★ ★ ★


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...