2016. július 31., vasárnap

30 napos könyvkihívás: 05.

Egy könyv, amitől boldog leszel

~ Sam ~


Annyira imádom ezt a könyvet, meg a filmet is, hogy még ha szimplán a szereplőkre gondolok, akkor is boldog leszek. Plusz még az is nagyot dob rajta, hogy Londonban, a kedvenc városomban játszódik.
Szeretem Gwendolyn-t és Gideon-t, viccesek és édesek együtt, mindig meg tudnak mosolyogtatni akkor, ha közösen megjelennek a fejezetekben. 
De akit különösen bírok, az Leslie. Hihetetlenül jó barát, és tetszik, hogy mindig Gwen mellett áll. Egy igazi legjobb barátnő, azokat meg hát ki nem szereti? :)
Az alap történet is nagyon vonz. Már szimplán attól is boldog leszek, ha fantasy-t olvashatok, amin lehet sokat gondolkodni és izgulni, ami ugyebár a Rubinvörösnek elég meghatározó része. 


Léna ~


A legtöbb könyv, amit olvastam boldoggá tesz, így csak kiragadtam közülük az egyik kedvencemet, ami pedig nem más, mint Colleen Hoover Szívcsapás sorozatának első része, a Szívcsapás. Eleve odavagyok a slam poetryért, szerintem fantasztikus és hogyha ezt Will Cooperrel társítva kapjuk meg, akkor meglehetősen tökéletes az egész. Ő tipikusan az a könyves álomfiú, akit minden olvasó bálványoz és szeret, mert akinek van humora, szereti a költészetet, egyedül neveli az öccsét és nem mellesleg jól néz ki, annak garantált a sikere. Lake karakterét is imádtam, vicces és önzetlen lányként ismerhettük meg. Az írónőt is nagyon szeretem, igazán örülök, hogy rábukkantam a könyveire, mert csodálatosak egytől egyig. Ezt a könyvet is rengetegszer olvastam már újra, mert azok a tulajdonságok, amiket magáénak tudhat szinte követelik ezt. Rájöttem, hogy a könyveim 99%-át mindenkinek ajánlanám, és ez sem kivétel, olvassa el minden ember! :D

_____________________

Sziasztok! A mai napon elutazok, és csak egy hét múlva jövök vissza. Állítólag a szállásunkon lesz wifi, így tudok majd nektek bejegyzéseket hozni, de ha esetleg egy-két nap kimaradna ebből a kihívásból, akkor gondoltam, szólok, hogy ez azért van, mert nem vagyok otthon. Köszönöm a megértéseteket! :)

x Sam

2 megjegyzés:

  1. Mindkettőt olvastam, és ahwwwww *---* Imádom. És Léna, ha imádtad ezt, akkor olvasd el a Hopelesst is, mert az is ahwww <3

    Puszi, ötletes bejegyzés lett :)

    B.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen♥

    Léna: Köszönöm az ajánlást, már olvastam, és igen, imádtam. :D♥

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...