2016. augusztus 30., kedd

12 napos blogger kihívás: 04.

Ossz meg 4 random képet a napodról avagy csinálj egész nap képeket arról, mit csinálsz, mit olvasol, mit eszel, stb. majd nap végén posztold némi képleírással!


Ma egész nap fotózgattam, erre kiderült, hogy a drága telefonom egyik képet sem mentette le. Képzelhetitek, hogy milyen boldog vagyok, úgyhogy nagyon sajnálom, hogy nem tudok saját képekkel szolgálni.


Ma reggel korán keltem, elmentem a nővéremmel és a barátjával ruhát vásárolni. Mikor hazaértem, gyorsan megfogtam a könyvtári könyveimet, és rohantam is velük,  hogy még idejében vissza tudjam őket vinni. Aztán kiderült, hogy még lett volna vagy hat órám leadni őket, de sebaj.

Mikor ismételten hazaértem, egyből nekiláttam a bőröndök bepakolásának, ugyanis holnap költözök be a kollégiumba. Igazából egész délután ezt csináltam, olyan négy körül azonban egy kis szünetet tartottam, és megjutalmaztam magamat egy hamburgerrel. Miután megettem, képzelhetitek, hogy semmi életkedvem nem volt már a pakoláshoz, így pihenésképpen elkezdtem a Youtube-on Ellen Show videókat nézni, majd mikor már azokat is meguntam, nekiláttam a Modern Család című sorozatnak. Még csak az első részét tudtam megnézni, de kifejezetten tetszik.
Nagy nehezen folytattam a pakolást, már a vége felé jártam, mikor odajött hozzám a nővérem nagy, bociszemekkel, hogy "Léégyszi, filmezzünk még egyszer utoljára közösen". Most erre ki tud nemet mondani? Így hát izzítottuk is a laptopot, a Pofázunk és végünk már töltődött be, amikor tudatosult bennünk, hogy nincsen itthon semmilyen nassi. Boltba persze lusták voltunk elmenni, így végül nekiláttam muffint sütni (♥), és azalatt az idő alatt pedig félszemmel néztük a filmet. Sokat hülyéskedtünk a sütése közben, szóval minden szempontból jó volt, hogy elkészítettük. Az viszont már más téma, hogy majdnem felgyújtottuk (pontosabban én) a konyhát... 
Miután végeztünk a filmmel, elhatároztuk, hogy hát nekünk mindenképpen meg kell néznünk még ma este a folytatását is, így hát tartottunk egy rövid kis szünetet, addig én bepakoltam az utolsó cuccokat is a bőröndökbe, majd neki is láttunk egy tál muffinnal a Pofázzunk és végünk Miamibannak. 
Itt vagyok most, háromnegyed tizenkettőkor, három bőrönd, egy válltáska, egy hátitáska és egy tornazsák társaságában, és pörgetem is vissza az agyamban, hogy miket is csináltam én a nyár folyamán. Mindenképpen el tudom mondani, hogy olvasás szempontjából én rekordot döntöttem. Esküszöm, egy év alatt nem olvastam még el annyit, amennyit én idén nyáron. Mindemellett nagyon jól éreztem magamat végig, rengeteg emberhez kerültem közelebb, és csak reménykedni tudok abban, hogy jövőre, ugyan ekkor ugyan ezt mondhatom el a nyári szünet utolsó napján. Te jó ég, nagyon fájt ezt leírni.


2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...