2016. augusztus 10., szerda

30 napos könyvkihívás: 15.

Kedvenc férfi karaktered

~ Sam ~

Egy kis kulisszatitok: Megírtam ehhez a ponthoz az érvelésemet, de nem tetszett eléggé, így kitöröltem. Arra tudtam csak gondolni, hogy 'Jaj, Étienne egyszerűen tökéletes, egy álom', és kábé ezt is ismételgettem úgy tíz-tizenöt mondaton át, de amikor azt akartam leírni, hogy tökéletes, a kezem megállt a klaviatúra fölött. Étienne St. Clair tökéletes? Egyszerűen képtelen voltam visszaemlékezni arra, hogy milyen is ő valójában, több, mint fél éve olvastam el ezt a könyvet, így fogtam magamat délután, és újraolvastam az egészet. Csak ezért. Kicsit sem vagyok elvetemült, áhh... :D De egy cseppet sem bántam meg. Elsőre beleszeretek, de csak másodjára ítélek reálisan. Ez történt most is:
Étienne, az amerikai, hajdan Angliában élő francia tanuló (Te. Jó. Ég.), az alacsony, a "hajam titka az, hogy tényleg elhanyagolom" St. Clair valójában nem tökéletes. És ezzel most már tisztában vagyok. Azonban ez csak még jobban megerősítette azt bennem, hogy ő a kedvenc férfi szereplőm. Tetszik a humora, a magabiztossága, a bátorsága, a történelem mániája, de ami mindezt felülmúlja már a tudat is, hogy ő nem olyan, mint a többi könyves pasi. Mert ők milyenek? (1.) Rosszfiúk, és Étienne nagyon nem az. (2.) Mindenkit-eltaszítok-magamtól-mert-én-egy-magányos-farkas-vagyok, de Étienne pont ennek az ellenkezője. Barátságos, és közvetlen, ami miatt már a könyv elején megkedveltem. (3.) Birtoklás vágyat érzők, de Étienne... Jó, ő is. :D De a tökéletlensége leginkább abban tűnt fel, hogy mutatott némi igazán emberi reakciókat, amit egy jó könyvben ritkán látni. Nem akarok spoilerezni, így csak kulcsszavakat mondok, de szerintem mindenki rá fog jönni belőlük, hogy mire gondolok: a temetős incidenskor, a parkban, a kriptában, a Bastielle-ban... Egyszerűen ő számomra a tökéletes tökéletlen álompasi. Étienne St. Clair, az amerikai származású, hajdan Londonban élő francia, brit akcentussal.

~ Léna ~





HARDIN ALLEN SCOTT. A mindenség. Olyan emberekkel versenyezvén lett egyértelmű győztes, mint Travis Maddox, Andrew Parrish, Will Cooper, Dean Holder, Kayden Owens, Alex Fuentes, Étienne St. Clair, Daemon Black, Cam Hamilton vagy Cash Davenport (bocsánat, azt hiszem kicsivel több könyves fiút imádtam meg, mint kellene). Érdekes, mert egyáltalán nem a „rossz fiú vagyok és megváltozom életem szerelméért” fiúk tetszenek élőben, inkább a Will Cooper félék. Úgy néz ki, hogy könyvek terén más ízlésem van, legalábbis részben biztos. Sajnálom, de nem igazán tudom megérteni azokat az embereket, akik nem szeretik Őt. Hogy? Miért? Jó, az első rész végén kicsit megijedtem, de akkor sem csalódtam, egyszerűen nem bírok. Nagyon-nagyon szeretem. Persze Hardin tökéletlen tökéletességéhez Tessa is kellett, hiszen elég nagy szerepe volt ebben a változásban, de most nem ő a téma. :D Brit akcentus, göndör haj, zöld szemek, humor és hatalmas szeretet. Igen, ez csak a pro listám századrésze volt, és nem, nem írok kontrát, persze, tudom, hogy én vagyok a legelfogultabb Hardin Scott rajongó, és dehogy, egyáltalán nem sajnálom. :D Őt tényleg mindenkinek ajánlom (de vigyázzatok, mert hogyha tényleg Harry Stylest képzelitek el, akkor nagyon hamar elvakult fanokká válhattok, tapasztalatból beszélek :D ). „Elszabott, mégis tökéletes.” Ez Ő. ♥

2 megjegyzés:

  1. Jajjjjj Sam, a szívemből szóltál. Eskü hullott pár könnyem, mert egyszerűen ahww. Igazad van. A 3. ponton besírtam :D Imádom a srácot, ő a kedvenc jófiúm az szent.
    De akkor jöjjön Lena és HARDIN BABE.
    Jajj drágám, együttérzek. Akiket felsoroltál... Szívem darabjai pls. Egytől egyig. Még Trent Maddoxot hozzátenném, de amúgy ahww. Mennyire adom a véleményed isteneeem *-----* Hardin baby. Imádoooom. Khm. Hamarosan újraolvasom a sorozatot azthiszem xd. Ha kell könyvajánlás bátran fordulj hozzám, ha még nem vagyunk ismerősök xd :))

    Puszaa:)
    B.

    VálaszTörlés
  2. Haha, köszönjük szépen! :D♥

    x S&L

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...