2016. augusztus 12., péntek

30 napos könyvkihívás: 17.

Kedvenc idézeted a kedvenc könyvedből (sorozatodból)

~ Sam ~



1. "– America Singer. Igazán érdekes a neve. Van esetleg valami története annak, hogy miért ezt kapta? – kérdezte Gavril. 

(…) 

– Tulajdonképpen igen. Amikor anya velem volt terhes, sokat rugdalóztam. Azt mondogatta, hogy harcos leszek, ezért arról az országról nevezett el, amelyik annyit küzdött azért, hogy ne hulljon szét ez a Föld. Fura, de el kell mondjam, hogy igaza volt: amióta csak megszülettem, mindenért megharcoltam vele. 
Gavril elnevette magát. – Pedig az elmondása alapján ő is eléggé tüzes teremtés benyomását kelti. 
– Az is. A makacsságom jelentős részét tőle örököltem. 
– Szóval makacs is. Esetleg forrófejű? 
Láttam, hogy Maxon eltakarja a kezével a száját, és jót nevet mögötte. 
– Néha igen. 
– Ha már ilyen forrófejű, elképzelhető-e az, hogy ön kiabált a hercegünkkel? 
Mélyről jövőt sóhajtottam. – Igen, én voltam az. És tudom, hogy anyám ebben a szempillantásban rohamot kapott." (A Párválasztó)


2. "Magához húzott, barna szeme titokzatosan csillogott. – Csak az utóbbi időben derült ki, hogy… 

– Mondd csak, ne hagyd abba! 

– Kiderült, hogy hihetetlenül nehezemre esik távol tartani magam tőled. Ez komoly probléma. 

Elmosolyodtam. 
– Miért, tán megpróbáltad? 
Úgy tett, mintha alaposan megfontolná a választ. 
– Jobban belegondolva, tulajdonképpen nem. De ne is várd el tőlem, hogy megtegyem." (Az Elit)

3. "Úgy húsz perc múlva Maxon bekopogott, majd résnyire nyitotta az ajtót. – Bejöhetek? 

– Nem! – nyargalt oda Kriss. – Csak a fényképezőgépet kérjük. – Ki is kapta a kezéből, majd becsapta az orra előtt az ajtót." (Az Igazi)

~ Léna ~


1. "Ha nem hallgatsz el, akkor a nevedet és a társadalombiztosítási számodat fogom a hátamra varratni, jó nagy betűkkel – fenyegetőzik nevetve. Szerintem meg is tenné, már csak dacból is.” (Anna Todd: Miután összecsaptunk) 


2. " – Azt hiszem, ez a kedvencem. – Megérintette az egyik tetkómat, és vizes szempilláin keresztül felnézett rám.
– Miért pont ez? Én gyűlölöm. – Lenéztem az ujjára, amivel a könyököm mellé égetett virágot simogatta.
– Nem tudom. Szépnek tartom, hogy van rajtad egy virág, a sok sötétség között. – Aztán a virág alatt lévő kísérteties koponya felé siklott az ujja.
– Én sosem gondoltam még így rá. – Felemeltem az állát, hogy a szemembe nézzen. – Te mindig fényt látsz bennem… Hogyan lehetséges ez, amikor semmi fény nincs bennem?
– Sok van. Egyszer te is látni fogod. Majd egy nap. – Elmosolyodott, lábujjhegyre állt, és megcsókolta a szám sarkát. Víz csurgott végig az ajkunk között, és Tessa még egyszer elmosolyodott, mielőtt elhúzódott.
– Remélem, igazad van – suttogtam a vízsugárba olyan halkan, hogy nem hallhatta. (Anna Todd: Miután elbuktunk) 

3. "Ha a történet nincs rád hatással, és nem változtat meg egy kicsit, akkor nem jó könyvet olvasol.” (Anna Todd: Miután összecsaptunk)

____________________

Sziasztok! Tudjuk, hogy eredetileg egy idézetet kellett volna hozni, de 1.) hogyan válasszuk ki ezek közül a legjobbat? :D 2.) nem terveztünk e mellé véleményt írni, és hogy ne legyen rövid a bejegyzés, inkább hozunk hármat belőlük. Holnap jelentkezünk a következővel, sziasztok! :)

x S

2 megjegyzés:

  1. Jessszuuuus. Ezt is úúúúúgy eltaláltátok. Ahjjj After *---* Imádom még mindig, és megkönnyeztem ezeket a sorokat, mert imádom és kész. Khm... Újra kéne olvasnom.
    Jó meg a Párválasztóóóó... Maxon *---* Étienne mellett kedvenc jófiúm. Jujjj. Najó. Nem szabad több ilyen bejegyzést hoznotok, mert már tényleg az lesz a következő lépés, hogy hagyom a francba a könyvtári könyveket, és újrakezdtem ezt a két sorozatot, mert AHWWWWW <3
    #dehogyis,hozzatok még, imádom olvasni *---*

    Pusza:
    B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :'D Örülünk neki. Egyébként eskü, én is kedvet kaptam az After, valamint a Párválasztó újraolvasásához. A végén még úgy fogok járni, mint az Anna és a francia csóknál. :D
      #köszönjükszépeeen♥

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...